jueves, 15 de marzo de 2012

AMENACES A INERNET

L'humorista Eva Hache, va rebre  misstages a Twitter amb frases com "Vaig al teatre i t'apunyale davant de tothom", "Puta more't". El nick emprat pel usuari era @Pelayo_Gil.  La humorista va incloure al seu missatge els nicks de Policia i Guardia Civil: @policia, @Guardiacivil062. Els cossos de seguretat es van ficar en contacte amb ella i van procedir amb l'investigació i la detenció. El van detenir a poques hores despres.

També han estat amençant a un periodista, Juanma Castaño, amenaçant de mort. Segons els investigadors, els quatre "tuiters" són amics i es van posar d'acord per "infondre por" a la seva víctima com "forma de divertiment", a causa de l'animadversió que senten pel periodista esportiu. "Vés preparant el teu taüt, vaig a per tu i els teus" o "Cada vegada et queda menys", van ser algunes de les amenaces abocades pel detingut i els altres tres imputats. El periodista va ser qui va alertar la Policia a través d'un altre tuit. 













La meva opinión es que la gent fa amenaces per intyernet per riure's i perque no tenen una altra cosa a fer. Penso que  la gent que ho fa no es cnscient de que tot el tema de twietter esta molt controlat i que tard o d'hora sera pillat.
No conec a ningú que li hagi pasat una cosa semblant, i espero que mai8 em pasi a mi ni a ninguna persona que coneixi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario