jueves, 15 de marzo de 2012

AMENACES A INERNET

L'humorista Eva Hache, va rebre  misstages a Twitter amb frases com "Vaig al teatre i t'apunyale davant de tothom", "Puta more't". El nick emprat pel usuari era @Pelayo_Gil.  La humorista va incloure al seu missatge els nicks de Policia i Guardia Civil: @policia, @Guardiacivil062. Els cossos de seguretat es van ficar en contacte amb ella i van procedir amb l'investigació i la detenció. El van detenir a poques hores despres.

També han estat amençant a un periodista, Juanma Castaño, amenaçant de mort. Segons els investigadors, els quatre "tuiters" són amics i es van posar d'acord per "infondre por" a la seva víctima com "forma de divertiment", a causa de l'animadversió que senten pel periodista esportiu. "Vés preparant el teu taüt, vaig a per tu i els teus" o "Cada vegada et queda menys", van ser algunes de les amenaces abocades pel detingut i els altres tres imputats. El periodista va ser qui va alertar la Policia a través d'un altre tuit. 













La meva opinión es que la gent fa amenaces per intyernet per riure's i perque no tenen una altra cosa a fer. Penso que  la gent que ho fa no es cnscient de que tot el tema de twietter esta molt controlat i que tard o d'hora sera pillat.
No conec a ningú que li hagi pasat una cosa semblant, i espero que mai8 em pasi a mi ni a ninguna persona que coneixi.

miércoles, 14 de marzo de 2012

ALBUM DE VIATGES

L'altra dia a la clase d'informatica, el profe ens va proposar de fer un album de viatges de diferents llocs del mon, amb fotos i una petita esplicació. Es un album per a que podeu veure els diferents llocs que podeu visitar. Totes les imatges les he tret d'internet, casi totes del google maps i les altres simplement de google imatges.

martes, 28 de febrero de 2012

VIRUS INFORMATICS!


Aquesta activitat l'he fet perque el nostre profesor ens ho a demanat, fer un resum del llibre que te penjat al se bloc, de l'apartat dels virus informatics. Com veieu us he posat els tipus de virus que hi han i el que poden fer al teu ordinador i els tipus d'anhtivirus que tens per evitar tot aixo. Aquest resum l'em fet en un programa d'internet, gloogster, que serveix pero fer coses d'aquest tipus. Tambe us he posat uns videos dels virus que ens podem trobar per internet.